Konya Selçuk Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi Heyetleriyle Kurumsal Akreditasyon Deneyim Paylaşım Toplantısı Gerçekleştirildi
26 Nisan 2024 | 20:36

Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından Konya Selçuk Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi heyetleriyle kurumsal akreditasyon deneyim paylaşım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Kalite Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar, YÖKAK Değerlendiricisi ve  2022 KAP Değerlendirme Takımı Başkanımız İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Macid Fikret Suner, Konya Selçuk Üniversitesi-Fen Fakültesi Dekanı ve Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Semahat Küçükkolbaşı, Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Gülşin Arslan, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan Kalaycı Atay, Düzce Üniversitesi Öğrenci Dekan Yardımcısı Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahriye Hayırsever, Konya Selçuk Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyesi Öğr. Gör. Fahriye Sarı ve Kalite Koordinatörlüğü ekibinden Öğr. Gör. Mustafa Karataş katıldı. Yükseköğretim kurumlarında kalite kültürünün yaygınlaştırılması, liderlik ve süreçlerin sahiplenilmesinin önemi, kalite çalışmalarının tabana yaygınlaştırılması, program tasarım ve güncelleme süreçlerinde sistematik uygulamalar ve kurumsal verilerin derlenmesinde idari yapılanma ve yazılımların önemi gibi konuların irdelendiği toplantıda Üniversiteler arasında iş birliği olanakları görüşüldü. Toplantı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle tamamlandı.

-1 -1