Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Akreditasyon Sertifikası Takdim Edildi
6 Mayıs 2024 | 17:45

22-24 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen değerlendirme çalışmaları sonrasında Endüstriyel Tasarım Akreditasyon Kurulu (ENTAK) tarafından 2+3 yıllığına akredite edildi. Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümüne akreditasyon sertifikası düzenlenen törenle takdim edildi. Mimarlık Fakültesindeki törene Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Dekan Prof. Dr. Önder Aydın, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ülkü Duman, Doç. Dr. Can Güngör ve Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Akbulut’un yanı sıra ENTAK Başkanı Prof. Dr. Gülay Hasdoğan, ENTAK Üniversitesi Temsilcisi Doç. Dr. Engin Kapkın ve ETMK Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aydın Öztoprak ile öğretim elemanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, törende yaptığı konuşmada, akreditasyon sertifikasından dolayı Dekan Prof. Dr. Önder Aydın, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Akbulut ve öğretim üyelerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız; Prof. Dr. Gülay Hasdoğan, Doç. Dr. Engin Kapkın ve Dr. Öğr. Üyesi Aydın Öztoprak’a Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etti.

Endüstriyel Tasarım Bölümü, 4 Nisan 2024-4 Nisan 2026 tarihleri arasında Fakültenin ilk akredite bölümü olarak eğitime devam edecek.

-1 -1 -1 -1 -1 -1