Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
17 Nisan 2024 | 21:25

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekanlık devir teslim töreni yapıldı. Uygulamalı Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Süleyman Özçelik, Prof. Dr. Mehmet Çakmak, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Personel Daire Başkanı Fahrettin Ecik, fakülte öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Ramazan Bayındır, düzenlenen tören ile Dekanlık görevini Prof. Dr. Süleyman Özçelik’e devretti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Çakmak’a verdiği değerli hizmetler ve katkıları için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

-1 -1 -1